ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار

پوتین: روسیه مایل است صادرات غلات اوکراین از سرگرفته شود

پوتین: روسیه مایل است صادرات غلات اوکراین از سرگرفته شود رئیس جمهور روسیه در گفت و گوی تلفنی با رهبران فرانسه و آلمان در روز شنبه گفت، روسیه مایل است تا در مورد ازسرگیری ارسال محموله های غلات اوکراین از بنادر دریای سیاه گفت و گو کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در گفت و گوی تلفنی با رهبران فرانسه و آلمان در روز شنبه گفت: روسیه مایل است تا در مورد راه هایی امکان پذیر ساختن ازسرگیری ارسال محموله های غلات اوکراین از بنادر واقع در دریای سیاه گفت و گو کند.

 

روسیه و اوکراین تقریبا تامین یک سوم گندم جهان را در اختیار دارند، درحالی که روسیه صادرکننده اصلی کود شیمیایی و اوکراین صادرکننده بزرگ ذرت و روغن آفتابگردان در جهان هستند.

 

کرملین اعلام کرد: «روسیه به نوبه خود آماده کمک برای یافتن گزینه هایی برای صادرات بدون مانع غلات، از جمله صادرات غلات اوکراین از بنادر دریای سیاه است.»

 

بنا بر اعلام کاخ کرملین، پوتین همچنین به امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و اولاف شولتز، صدراعظم آلمان اطلاع داد، روسیه در صورت لغو تحریم ها، آماده است صادرات کود شیمیایی و محصولات کشاورزی خود را افزایش دهد؛ تقاضایی که وی اخیرا در در گفت و گو با رهبران ایتالیا و اتریش نیز مطرح کرده است.

 

اوکراین و کشورهای غربی روسیه را متهم کرده ‌اند که از بحران غذایی ناشی از درگیری با اوکراین که قیمت غلات، روغن‌ های پخت و پز، سوخت و کود را افزایش داده است، به سلاح استفاده می کند.

 

روسیه دلیل این وضعیت را تحریم های غرب علیه خود و مین گذاری کردن بنادر اوکراین عنوان می کند.

 

کرملین همچنین از تمایل روسیه برای ازسرگیری مذاکرات اوکراین خبر داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار